U petak, 7. lipnja 2024. godine, obilježili smo Dan škole. Športska manifestacija u čast našem poznatom i svjetski priznatom košarkašu Bojanu Bogdanoviću okupila je sve učenike i djelatnike škole koji su timskom igrom i borbenim duhom na najljepši mogući način zahvalili svom sugrađaninu i bivšem učeniku na velikodušnoj donaciji od 50 000 KM kojom je doprinio stvaranju boljih i kvalitetnijih uvjeta za učenje i rad učenika i nastavnika.

Uvodni dio programa bio je obojen priznanjima i pohvalama za uspjehe koje su tijekom ove školske godine postigli naši učenici, a onda je uslijedio kratki film o djetinjstvu i športskom putu Bojana Bogdanovića, također u režiji naših učenika.

Drugi, veći dio programa, bio je posvećen natjecanju u različitim športskim disciplinama, a natjecali su se timovi svih razrednih odjela.

Ovaj športsko-rekreativni događaj bio je i prilika da se djeci i mladima skrene pažnje na važnost kretanja i tjelesne aktivnosti, ali i da kroz pozitivnu priču jednog, nekada običnog mostarskog dječaka, a danas mostarskog ponosa, pošaljemo pozitivnu poruku svima kako odustajanje nije opcija.

Po završetku natjecanja dodijeljena su i priznanja najuspješnijim športašima, a najveće priznanje dobila je naša škola jer je se bivši učenici sjećaju s radošću.

Dokaz tome je i naš Babo.

HVALA!

heart

06/08/2024