Trećaši

Nastava za trećaše počinje u 8.20 sati.

POZDRAV SVIMA!

MI SMO DRUGAŠIĆI

OŠ SILVIJA STRAHIMIRA KRANJČEVIĆA IZ MOSTARA,

A OVO JE NAŠ KUTIĆ!

PRATITE NAŠ RAD I ODRASTANJE

I NARAVNO, DRUŽITE SE S NAMA!

wink


Ovo smo mi kao prvašići

1.1 razred

wink

1.2 razred

smiley

1.3 razred

wink

1.4 razred

laugh

Dan očeva je dan posvećen svim očevima. U većini zemalja svijeta slavi se treće nedjelje u lipnju, a kod nas i još u nekoliko zemalja, Dan očeva obilježava se na Dan svetog Josipa, 19. ožujka.

U našoj školi s posebnom pažnjom i s puno ljubavi obilježili smo Dan očeva, a kako je to izgledalo u odjelu 3.3, pogledajte u galeriji.

heart

U organizaciji Auto-moto saveza u BiH i  MAK-a,   jučer  je, u sklopu akcije „Počela je školska godina“ , u prostoru školskog atrija, održano edukativno predavanje „Sigurnost u prometu“ namijenjeno učenicima trećih razreda. Osim zanimljivog predavanja, učenici su dobili i promotivne materijale koji će im zasigurno biti od koristi.

Također, u istoj akciji, u pratnji prometnih policajaca, učenici šestih razreda patrolirali su prometnicom nadomak školskom prilazu.

Školska knjižnica danas je postala bogatija za još jedan vrijedan naslov. Naime, učenik 3.2 odjela Niko Stapić  darivao nas je slikovnicom „Lea i njen dijabetes“, autorice Lee Leleta. Riječ je o iznimno zanimljivoj, edukativnoj slikovnici koja na vrlo jednostavan način informira čitatelja o, kako je još nazivaju, šećernoj bolesti  te izazovima s kojima se nose djeca s dijabetesom, ali  i njihovi roditelji.

Čestitka za Majčin dan (odjel 2.3)

heart

 

Čestitka za Majčin dan (odjel 2.2)

heart

 

Na natječaju Organizacijskog odbora Šimićevi susreti 2022., za dodjelu nagrada mladim likovnim umjetnicima, među 306 pristiglih radova, naša Eva Šantić, učenica 2.3 odjela okitila se titulom pobjednice.

Čestitamo svim sudionicima, a posebno našoj Evi!heart

Stablo u proljeće, odjel 2.3 (tempera)

wink

Slika proljeća (kombinirana tehnika), 2.3

wink

Snjegović (tempera), odjel 2.3

 

Dječji odjel Narodne knjižnice HNŽ, Mostar jučer je ugostio naše drugašiće. Učenike su najprije pozdravile voditeljica dječjeg odjela Zorica Marić i ravnateljica knjižnice Julijana Pavlović koje su s djecom ponovile već naučena pravila ponašanja u knjižnici, informirajući ih o edukativnim i zanimljivim sadržajima koje ova najveća knjižnica  nudi svojim korisnicima, svježim naslovima te o realizaciji novih projekata u skorije vrijeme.

Stranice