Kutić 3.3 razreda

 

Dobro došli u 3.3 razred!!!

laugh

Dragi učenici, roditelji i prijatelji,

s posebnim veseljem predstavljamo Vam

ovaj digitalni kutić na kojem ćete redovito moći pratiti

sve važnije aktivnosti našeg razreda.

Poletimo zajedno u školsku avanturu!


A MI SMO...

    1. Marta Bandić    2. Borna Bošnjak    3. Marko Buhač       

    4. Dora Bunoza   5. Dora Kraljević   

           6. Anđela Lončar   7. Elena Markotić    8. Luka Miletić   

      9. Lara Pehar    10. Ela Prusina    11. Ema Prusina    12. Mija Raič   

        13. Stjepan Raič    14. Nikola Stojkić    15. Andrijana Škobić   

 16. Ivo Vrljić   17. David Zovko   18. Učiteljica Sanja Marić

09/03/2020

Motiv: ZEC – obrisne i gradbene crte

27/02/2020

Dan ružičastih majica, poznatiji kao Pink Shirt Day, program je prevencije vršnjačkog nasilja, a obilježava se zadnje srijede u mjesecu veljači. Ideja je nastala u znak protesta zbog incidenta koji se dogodio u jednoj školi. Inicijativom školskih kolega je na konstruktivan i inteligentan način riješeno sustavno zlostavljanje dječaka, posvećenog podršci liječenju teško bolesne majke. Ružičaste majice, koje su solidarno s dječakom nosili njegovi školski kolege, postale su prepoznatljiv simbol inicijative, i kasnije, međunarodno prepoznate obljetnice.

25/02/2020

Danas je u našoj školi održan 5. Kranjčbal – ples pod maskama. I naše zanimljive kreacije doprinijele su šarenilu ove, već tradicionalne, lude zabave.

14/02/2020

U povodu Međunarodnog dan darivanja knjiga, svi učenici koji su danas posjetili školsku knjižnicu na dar su dobili zbirku pjesama i kratkih priča Nebeski letači, koju je napisala naša školska knjižničarka, književnica Milena Jukić Bandić. Zbirka je nastala kao posveta tragično preminulim učenicima naše škole, Lani i Luki Lovriću te, prema riječima jednog od recenzenata zbirke, gospodina Drage Krpine, ima značaj svojevrsnog literarnog spomenika koji će trajno čuvati uspomenu na njih.

Među učenicima kojima je danas darovana zbirka Nebeski letači bile su i naše učenice iz razreda.

10/02/2020

heart

Na satu likovne kulture izrađivali smo srca od slanoga tijesta, a nakon sušenja,  srca smo oslikavali temperama. Ovim šarenim valentinovskim darovima, izrađenim s mnogo ljubavi i pažnje,  zasigurno ćemo jako razveseliti drage nam  i posebne osobe.

29/01/2020

Dogs Trust, sa sjedištem u Velikoj Britaniji, jedna je od najvećih svjetskih organizacija za skrb pasa. Njihova misija je da svi psi jednoga dana mogu uživati u sretnom životu, bez straha od stradanja.

Dogs Trust provodi edukacije po školama širom Bosne i Hercegovine na kojima edukatorice i edukatori,  kroz igru i zabavu, uče djecu kako biti sigurni u kontaktu s psima. O prirodi i potrebama pasa te o obvezama i resursima potrebnim za odgovorno vlasništvo pasa. U osnovnoj školi radi se s djecom u dob od 7 do 11 godina jer je to kognitivno najproduktivnije razdoblje za usvajanje novih znanja.

20/01/2020

Zima (kombinirana tehnika)

20/12/2019

Zajedno s našom učiteljicom Sanjom Marić izradili smo kalendar za nadolazeću 2020. godinu. Profesorica likovne kulture Ana Bilić-Prskalo, odradila je grafičku obradu kalendara, a potom je, uz svesrdnu pomoć donatora i prijatelja naše škole, kalendar ugledao svjetlo dana u tiskanom obliku.

Cijena kalendara iznosi 8 KM, a sav prikupljeni iznos od prodaje namijenjen je učenicima slabijeg imovinskog stanja.

yes

Stranice